понеделник, 5 май 2008 г.

За порното - с любов

Днес си направих нова папка на компа. Или „нов фолдър”, дет се вика. Кръстих я „Made in BG”. Е, вътре няма кисело мляко (разбирай „йогурт”, както би казал Хан Аспарух”), нито други традиционни, изконни български продукти. Има порно. Нашенско си. Като естет, не ми харесват особено клиповете, ама колекционер си падам малко. Някои марки събират, други химикалки, трети запалки (J), мен към категорията „Забранено до 18” ме влече. Е, не съм чак такъв маниак, ама знам ли кога ще видя някоя позната/познат да „мърсуват” пред камера. И да му/й звънна и да кажа „Ей, гледах та по телевизора”... Мазничко. Е, днеска Симо от далечна Германия ми допълни колекцията, че вече спокойно можех да си направя папка. Имам от почти цяла България. Шумен (хитови напоследък), Стара Загора, няколко, които не знам от кои градове са и едно от роден Плевен. Спокойно мога да причисля аматьорските клипчета към няколко вида:

- „Ни ма снимай с тоз тилифон!”, „Ни та снимам, ма” и после клипа – „жус” в нета

- „Миуо, дай да са снимаме, докат праим секс, наиш ко ша а яку” и после клипа – „жус” в нета

- И такива хора, които просто ги кефи да правят това и сами да си пускат клиповете... Виртуално суингърство един вид

Лошо няма. Любов правят хората – не война. Е, има някои изцепки в класните стаи, ама младежта е бурна, какво да се прави. Но е хубаво преди да правиш подобно нещо да помислиш. Ако си чистачка в съда, едва ли ще има огромен медиен отзвук от „онлайн изпълненията” ти. Че може и в йерархията да се издигнеш. Буквално. Доц. Юрий Проданов от ШУ-то казваше навремето: „Внимавайте какви снимки си правите, защото някой ден може да излязат по вестниците”. Прав е.

Мили момичета са по тези клипове. Заралийката, например, сложила очила – да не я познаят. И говори на английски. Хитруша. Тя пред камерата чистак гола, ама иначе е „фиешън”.

Плевенчанката пък стеснителна... Да се ненадява човек. Притесни се от камерата. Иначе – с двама мъже, в „Кайлъка”, на капака на черен „Мерцедес”, ама, очевидно, се притеснява, че не е фотогенична...

Трета пък се съблича в дискотека за бутилка уиски. Спечели, че не и било и за 1-ви път. Ама те и в Шумен правиха подобно нещо. Туй – семпло. Но поне момичето си е намерила попрището. Лошо няма.

И си мисля, че от всите тез клипове трябва да се извади един извод. В страната ни трябва да е легално заснемането на порно. Очевидно има почва за този бизнес. Народът умира да прави секс пред камера, ама поне да му се плаща за това. То и без това други ни „онождат” без пари.

5 коментара:

Bo каза...

Жените имат естествена склонност към ексхибиционизъм, това е биологичен факт. Къси поли, прозрачни блузки, символично, почти липсващо бельо и т.н. Те, мъжете, главно на това кълват. Винаги е било така.
Факт е, че много жени искат да се снимат голи. Част от тях дори се осмеляват да го направят. Най-често - от суета.
Във варианта "порно-БГ", може би от суета и глупост.
Че даже не е и за пари.
Верно, глупост.

Анонимен каза...

Ха честито, Марянски, за блога!
Защо ли не съм хич изненадан от първата ти тема, хах!
Качвай сега да зяпат хората онуй твойто порно дето го снима миналата седмица /с петте мацки, бе/. Дан ти го качвам аз ;)))

Анонимен каза...

Току що изтрих папката ти:D
Ха,честито!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.