вторник, 19 август 2008 г.

"Дарик" ми вдига трафика?!?

Гледам, за 3-ти път, в растояние на две седмици, от София влизат в блога ми търсейки "Биляна Гавазова" (екс главен редактор на Дарик Шумен, б.а.). Питам аз чичо Гугъл, или както се казва по модерному - гугълирам Биляна и Вездесъщия ми снася, че Гавазова е част от предаването "Витамин" по станцията на Радосвет Радев:

"Витамин с Маринела Величкова, Светлана Кузманова, Калиман Мечкаров, Биляна Гавазова
Ден и час на излъчване:Събота - 07:00 ч."

Едва ли някоя съботна сутрин, борейки се с остатъците от петък вечер, ще стана да слушам Дарик, ама честито на Биляна, вече си е "националка", от тежката артилерия, дет се вика. Друг преглед до чичо Гугъл показва, че Биляна доста активно и репортерства. Нека, нека... По-добре тъй, отколкото да си шеф в Шумен, пък началниците да не ти взимат новините... Били те и полицейски.
Пост скриптум: Съветвам отговорните лица и тела в Дарик бързо да включат Биляна Гавазова в "Лицата на DARIK Radio", че поне нещо хубаво да се види там.

6 коментара:

Анонимен каза...

Я се разкарай, бе тъпак. Вдигали му трафика. Не се ли научи да го вдигаш сам? Каквото и да е

Raven каза...

Хохо, ами има кой да ми го вдига... Обичам такива коментари, вдигат нивото на блога. Така погледнато, и ти ми го вдигаш...

Анонимен каза...

Гей. Знаех си аз

Raven каза...

Приятно ми е, моето име е Мариян :)Това, че първи се представи е знак за добра култура.

Анонимен каза...

Мацката си има изчанчена фамилия - убао това - ама как пък успя да я прекръстиш толко успешно на "Газавоза"... Много й отива. Путкрепям.

Raven каза...

Хаха, верно добре звучи ;) Но - грешката е отстраненам върнах й старото име ;)